KonstAnten 2021

Här finns karta för KonstAnten 2021, du hittar alla våra konstnärer vid prickarna!
Du hittar även café och butiker.

Våra konstnärer ställer ut i egna lokaler samt som grupper i gemensamma lokaler.

Gräfsnäs slottsruin
Den gamla slottsruinen i slottsparken i Gräfsnäs är ett populärt turistmål med sin spännande historia och vackra omgivning. Här finns närhet till mycket, exempelvis badstrand och Anten-Gräfsnäs museijärnväg. I ruinen ställer flertalet av våra medlemmar ut i år!

Sommarutställning Lindelöv Slottscafé
På Lindelöv Slottscafé i Gräfsnäs finns en av våra sommarutställningar från juni till september. Där kan du under konstrundan se verk av våra medlemmar i restaurangens lokaler. Utställningen är inte bemannad av oss konstnärer, men du är varmt välkommen att använda den kontaktinformation som finns vid varje verk ifall du har frågor till konstnären!

Sommarutställning Sollebrunns Gästgiveri
Mitt i Sollebrunn vid väg 190 finns Sollebrunns Gästgifveri. Under juni till september visas vår andra sommarutställning här med verk av våra medlemmar.
Utställningen är inte bemannad av oss konstnärer, men du är varmt välkommen att använda den kontaktinformation som finns vid varje verk ifall du har frågor till konstnären!
Adressen är Gästgivaregatan 1, Sollebrunn.


Information om Corona/Covid-19:
KonstAntens konstrunda är anpassad gällande rådande restriktioner från Folkhälsomyndigheten för att undvika ökad spridning av Corona.

Vi önskar också er besökares hjälp med att hålla avstånd till oss och varandra och endast besöka vår konstrunda om ni är friska. Tack för er förståelse!